22.8.10

Το καλοκαιρι τελειωνει...says who?

Ξερω ξερω.. μονο κ μονο στη σκεψη οτι το φετινο καλοκαιρι πλησιαζει στο τελος του μια μαυρη και αραχνη σκοτεινια σε κυριευει... καλε μου ανθρωπε σταματα αυτη τη στιγμη! αναλογισου οτι η σκεψη που κανεις ειναι τοσο ακυρη οσο και η Βασια Λόη στο μεσημεριανο του ALter! 
Αφενος γιατι το καλοκαιρι κραταει μεχρι τελος Οκτωβρη και αφετερου γιατι αμεσως μετα ξεκινανε οι προετοιμασιες για το επομενο! Ακολουθησε με:
Τελειωνει η παρελαση οταν συνειδητοποιεις οτι το σωσιβιο που κουβαλας σου ειναι παντελως αχρηστο μεσα στο καταχειμωνο.Αποφασιζεις λοιπον δειλα δειλα να ανεβεις  στο διαδρομο με αμεσο στοχο να κατεβεις το Πασχα! φυσικα ακολουθεις και την απαραιτητη διατροφη. Δυο πραγματα σου ευχομαι! 1. Να βρισκεις 100% βιοκογικο μπροκολο και 2. Να μη μπλεξεις με γλυκαντζη! ΣΤαματα ανθρωπε μου με αυτο το λεξιλογιο : cream cookies, muffins, γαλακτομπουρεκο... Αγωνιζομαι, δε το βλεπεις;
Οι αποκριες πλησιαζουν απειλητικα οταν ενω εσυ ακους "Olei olei και η καρδουλα μου στο λεει" αναπολεις το ελληνικα αποτυχημενο mochito που επινες ακουγωντας το remix του chicabomb. Eγω παντως θεε μου σε ευχαριστω! οχι για το οτι πληρωσα 12 euro για μια αηδια , ουτε για τη τσαντιλα που μου προκαλεσε το track, σε ευχαριστω για το οτι αναπολω και περιμενω και το επομενο καλοκαιρι πως και πως!
Οι αποκριες περνανε , οταν εσυ συνειδητοποιεις οτι το σωσιβιο σου οχι μονο δεν εχει ξεφουσκωσει αλλα ξεχειλιζει οπως η εμμονη της Eυσταθιας να βγαζει cd! Οι επισκεψεις στο γυμναστηριο εντεινονται, πετας τις μαρμελαδες απο το ψυγειο και κατεβαζεις το θερμιδoμετρητη στο iphone!Το Πασχα ερχεται , εσυ εχεις λυσσαξει απο την πεινα , οταν ξαφνικα βλεπεις οτι ΝΑΙ τα καταφερες! το σωσιβιο το ξεφορτωθηκες , η κοιλιτσα επεσε , ο ομως φουσκωσε, χμμ μια χαρα! ετοιμος για την Ψαρρου!!! ξεχαστηκες ομως παλι κ τα ποδια σου ειναι σα ταβανοπροκες... μωρε χεστηκες... σιγα... παρε ενα mochito και θα σου φαινονται ανω του μετριου! 

Καλο υπολοιπο καλοκαιριου!



Λιαλής

1 σχόλιο:

  1. αντε ντε !!!
    επιμονή και αυτη η ευσταθια να βγαζει cd και φυικα το αλτερ που εχει μαζεψει ολα τα μεγαλα ταλεντα και μας τα διαφημιζει!!!
    καλως σε βρισκω λοιπον φιλε μου!!!
    κατερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή