28.8.10

Ήρθε ο Σεπτέμβρης...τό 'χεις?

Δέν ειναι οτι δε θέλω απλά δέν μπορώ!Οι διακοπές τελείωσαν και εγω εδω και κάμποσες μέρες προσπαθώ να προσαρμοστώ και να μπω στο τρυπάκι της δουλειάς, της Αθήνας , του καύσωνα και γενικά να μπω σε κλίμα σχετικό! Μάταια όμως.Θεωρω οτι με περισσοτερη ευκολία θα σου μαγείρευα ραγού.Το χειρότερο απο όλα ειναι οτι λόγω budjet έπρεπε εκτός απο το να είμαι 100% focus στη δουλειά, να ειμαι καί μέσα στη τρελή χαρά και διάθεση σε μιά άχρωμη Ολλανδέζα συνάδελφο που ήρθε απλά για να βγάλει μέσα σε ένα λεπτό άκυρες και άσχετές τις δικές μας προβλέψεις! Αλλά το θεμα μας δεν ειναι αυτη ή πειθαρχημένη άξεστη, το θέμα μας είναι ότι πέρασε η εβδομάδα και εγώ νιώθω οτι θέλω και άλλες διακοπές ! Αλήθεια τι φταίει και νιώθω ακριβώς όπως ενιωθα ένα μήνα πρίν;
Αυτή η μεταβατική περίοδος είναι η χειρότερη του χρόνου!Ο Σεπτέμβρης ειδικά δεν θα επρεπέ να υπήρχέ καν ως μήνας ... τη μία μέρα 40 βαθμούς και την άλλη μιά μουντίλα.. Αυτό που θα βοηθούσε ιδιαίτερα σε αυτη την επιπόλαια κατάσταση και θα μέ εκανε να προσαρμοστώ άμεσα και με χάρη θα ήταν:
  • πτώση της θερμοκρασίας δεκαπέντε βαθμούς τουλάχιστον,
  • κατέβασμα χειμωνιάτικων ρούχων
  • καθημερινή ασταμάτητη βροχή και
  • πρεμιέρα των σειρών τού mega!
Ας μαυρίσει ο ουρανός, ας πέσει λίγο χαλάζι,έτσι για να καταλάβεις οτι πρέπει σιγά σιγά να αφήσεις πίσω το ωραίο νησάκι με τις όμορφες ακρογιαλιές και να βγείς απο το mood "Καλομοίρα" γιά να μπείς σε ένα πιο έντεχνο τύπου "Γαλάνη". Μα πώς να το κάνεις αυτό με το γάμο προ των πυλών; δύυυυυυσκολοοοοοο πολύ....no?

1 σχόλιο: