24.8.10

Σελήνη (δεν) αγαπάει χόχο!

Αναφορικα με την αποψινη πανσεληνο θα ηθελα να σου πω για τους τρεις τυπους ανθρωπων που θα βλεπεις μπροστα σου κατα τη διαρκεια της σημερινης ημέρας... 1. Αποψε λοιπον θα πετυχεις το τυπο ανθρωπου που δεν αγριευεται οταν εχει πανσεληνο απλα χανει τα λογικα του! Δε ξερω πως να στο δωσω να το καταλαβεις αλλα ειναι ο τυπος που δε μπορει να σκεφτει, δε μπορει να μιλησει, δε μπορει να αλλαξει καναλι στη τηλεοραση.... χανει σου λεω τη γη κατω απο τα ποδια του,..ειναι σε κοκομπλοκο!
2. Περπατωντας απο το γραφειο θα πετυχεις και αυτους που αγριευονται, που σε κοιτανε με μισο ματι... που τους φταινε ολα και τα βλεπουν ολα μαυρα σα τη τρυπα του Watermania...ειναι μουντρουχος , ειναι κακοκεφος και ψακί. Φοβασαι να του πεις καλησπερα..
3. Στη βολτα σου τη βραδυνη ομως θα πετυχεις και το τριτο τύπο... ειναι ηρεμος,γλυκος και μεσα στο happy το mood λες και εχει πιει ολη την amita motion...θα σου μιλησει ευχαριστα και θα σε χαιρετησει και ας μη σε ξερει καν... ειναι αυτος που θα κοιταει τη πανσεληνο με ενα χαμογελο βαθυ και θα πεφτει σε νιρβανα!Μη ψαρωνεις... Αυτον το λενε E.Τ και δεν ειναι άπο δω... οι δυο πρωτοι ειναι... κουραγιο λοιπόν :)


Λιαλής

2 σχόλια: