9.9.10

Dear Sender, I will be out of the office cause I am (still) in panic...

Κάθεσαι και σκας , αγωνιάς, σε πιάνει στομαχόπονος και κολιάτζα ενώ την ίδια στιγμή το σύμπαν έχει κανονίσει κάτι άλλο για σένα...ξέρω, ξέρω το έχεις διαβάσει στον Coelho αλλά τελικά θα έχει φάει τα χαστουκάκια του και αυτός, δε μπορεί... απλά εκείνος το διατύπωσε πιό ωμά του τύπου " τά άστρα συνομωτούν μπλα μπλα μπλα now buy my next fuckin book".
Σήμερα λοιπόν, εξεπλάγην όταν έμαθα ότι πρώην συνάδελφος φίλου με 20ετή θητεία αποχωρεί από την εταιρεία του! Θα μου πείς "άχου και δε με νοιάζει" ή "που είναι το περίεργο;". Ο συγκεκριμένος όμως τύπος δεν ήταν τυχαίος...Tεχνοκράτης, ιδιαίτερα ικανός από τη μία, με πολύ μεγάλο στόμα από την άλλη...
"Ξέρω αυτόν ξέρω εκείνον, έχω πηδήξει τη Στρουμφίτα και η Ντόρα η εξερευνήτρια κάνει τα καλύτερα τσιμπούκια!"
Συνεχίζω λοιπόν και λέω ότι πέρα απο μεγάλος γλύφτης, ζούσε σε ένα πανικό και προσπαθούσε ΣΥΝΕΧΩΣ να αποδείξει την αξία του με ένα τρόπο εξαντλητικό αφενός για τους συνεργάτες του και αφετέρου για εκείνον... Τελικά όμως, όπως αποδεικνύεται πήρε από τα τρία το πιό εύφλεκτο διότι μετά από 20 χρόνια σκληρής δουλειάς αναγκάζεται να παραιτηθεί και να αλλάξει χώρα(θεωρείτο Ex-Patriot).
Έρχομαι λοιπόν να ταράξω τα δεδομένα και να σου προτείνω το εξής: Σταμάτα διαδικτυακέ φίλε μου να αγχώνεσαι, να σε πιάνει το στομάχι σου.... η ζωή όπως λεέι και η Αννα Δρούζα στο "μπορώ" είναι περίεργη και γεμάτη εκπλήξεις απλά η Χάιδω δε το φιλοσόφησε αρκετά λόγω έλλειψης τηλεοπτικού χρόνου ή διαθεσης ..Σταμάτα να πανικοβάλλεσαι αφού όλα είναι προδιαγεγραμμένα.. αμεεεεε....πρόσεξε όμως...με διαφορετικά σενάρια .. το θέμα είναι τελικά ποιό σενάριο θα επικρατήσει.. ποιό θα προκαλέσουμε εμείς να επικρατήσει... Μπερδεύτηκες; Follow this:
Εντάξει λοιπόν να σκίζεσαι, να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου στην δουλειά σου απλά χωρίς πολύ πανικό και με περισσότερη χάρη..

θές να γλύψεις; Κάντο, απλα με χάρη μη με πάρουν και εμένα τα σάλια...
θές να κράξεις τον συναδελφό σου; go for it απλά με διακριτικότητα μη με κάνεις να αποχωρήσω απο το χώρο...
θές αύξηση; διεκδίκησε την απλά μη χρησιμοποιείς κατορθώματα άλλου..

Με αυτό τον τρόπο ευνοείς το κάρμα σου και άν υποτεθεί οτι δίνεις τό 100% τότε η επιστροφή θα σόυ ρθει με το ιδανικό σενάριο μέσα...καί άν όχι άμεσα , μακροπρόθεσμα θα τη πάρεις...Φυσικά και δεν εννοώ σαν "επιστροφή " μόνο χρήματα ή μία πιθανή προαγωγή αυτό εξαρτάται από τις προσδοκίες του καθένα...εσύ απλά περιόρισε λίγο το γλείψιμο και το κράξιμο ή τουλάχιστον κάντο με στυλ...Εδώ έμαθες να ζητάς το μπριζολάκι well done , να μπαίνεις στο twitter και να οδηγείς SUV... στο τακτ θα κολλήσεις?

Lialis

2 σχόλια:

  1. Πάω στοίχημα πως η ιστορία με τον Τεχνοκράτη είναι φανταστική, και στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι σκέψεις, σου δημιουργήθηκαν όταν άρχισες να αναρωτιέσαι "τι να απέγινε τελικά η Άσπα Τσίνα...."

    Μην ανησυχείς, δεν είναι μόνος στην αναζήτηση αυτή, φίλε συνοδοιπόρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. WOW! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΣΠΑ ΤΣΙΝΑ...ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ ΟΜΩΣ?.......ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή